E-mail ons

secretariaat@rscdezuidwesthoek.nl

Bel ons

+31-624522881

Trainingen

In het voor- en najaar worden de weg en veldrit-trainingen op dinsdag gehouden in Roosendaal en op donderdag in Ossendrecht. Tijdens wintertijd zijn de trainingen in de avond alleen in Roosendaal te volgen, dit i.v.m. het afgesloten en verlichte parcours. De weg en veldrit-trainingen worden verzorgd op:

Elke dinsdagavond van 19:00 -20:00 uur

Elke donderdagavond van 19:00-20:00 uur

Het gehele jaar door worden mountainbike trainingen aangeboden op onze locatie in Ossendrecht. Hier wordt getraind op het eigen aangelegde parcours nabij het Zuidwesthoek college en maken we gebruik van de aangelegde mountainbike routes van het Grenspark Kalmthoutse heide.

De mountainbike trainingen worden verzorgd op:

Elke woensdagmiddag van 14:00-15:30 uur

In Ossendrecht hebben wij fietsen en helmen die gebruikt kunnen worden voor de training. In Roosendaal dien je zelf je fiets en helm mee te brengen.

Locaties:

Wieler Experience Roosendaal

Buijenstraat 14, 4705 RD Roosendaal

ZuidWestHoek College (start training bij fietsenstalling)

Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 201, 4641 RM Ossendrecht

Heb je interesse? Dan is het mogelijk om een aantal (4) keer deel te nemen aan een proefles. Meld je dan aan bij het secretariaat. secretariaat@rscdezuidwesthoek.nl of 06-24522881

Informatie over de trainingen kan gedurende het jaar aangepast worden als gevolg van omstandigheden. Denk aan weer, Corona en andere zaken. We houden onze leden hiervan op de hoogte via Whats-app groepen en onze website.