E-mail ons

secretariaat@rscdezuidwesthoek.nl

Bel ons

+31-624522881

Activiteiten

Oliebollen rit 2022/23

28 december is de jaarlijkse oliebollen rit gereden met een mooie opkomst, en iets minder mooi weer; daar lijk we de laatste jaren patent op te hebben.

Er is weer in twee groepen een mooie afsluitende rit voor 2022 gereden en als afsluiter hebben we na kunnen praten onder het genot van een drankje bij onze sponsor Brasserie Abdijbos.

Dikke banden race Calfven

3 september is er tijdens het wielerweekend Calfven een dikke banden race georganiseerd, hier hebben een aantal van onze Zuidwesthoekers aan deelgenomen. Voor een aantal was dit ook de eerste kennismaking met het rijden van een wedstrijd(je).

We zijn super trots op onze Dikke banden racers, ze hebben erg genoten en mooie resultaten behaald.

Onze deelnemende Zuidwesthoekers

Ledenactiviteit op de Fitfarm

3 juli 2022 hebben we na lang wachten weer een gezamenlijke ledenactiviteit georganiseerd, we waren te gast bij de Fitfarm. Hier hebben we het in verschillende teams tegen elkaar opgenomen door spelletjes en opdrachten uit te voeren, zo was er oud-hollands zaklopen met regenlaarzen, boogschieten en een vette stormbaan. Ook hebben we allerlei opdrachten op en rond de boerderij uitgevoerd, hieronder een aantal foto’s van deze geslaagde dag. Sanne en Marika, bedankt voor de organisatie, het was top!

De deelnemers
Speluitleg
Friet

Clinic Wielercomité Nispen 11 juni 2022

Tijdens diverse Clinics op de WielerExperienceRoosendaal, welke door Wielercomité Nispen op 11 juni zijn georganiseerd, hebben een aantal van onze trainers geholpen met de organisatie.

Zo heeft onze trainer van RSC de Zuidwesthoek de Mountainbike Clinic verzorgd:

en samen met Team Jumbo-Visma is de Wielerclinic verzorgd:

Ook was er een Clinic te volgen op de pumptrack, waar erg veel animo voor was vanuit de jeugd.

Dit is een super samenwerking waar we erg trots op mogen zijn, trainers; dank je wel.

Verslag oliebollen rit 29 december 2021

Op 29 december 2021 is de oliebollen rit gereden vanaf onze start locatie in Ossendrecht. Omdat we rekening moesten houden met de geldende corona maatrgelen en het weer niet echt mee zat, was dit wel anders dan dat we hadden gehoopt.

MAAR, we hebben heerlijk gereden in twee groepen en het jaar 2021 sportief afgesloten. En als afsluiting natuurlijk voor iedereen een oliebol.